Casa del Mare

Flyv til Calabriens sol og varme i det sydlige Italien
Besøg Europas største og mest aktive vulkaner.
Nyd efteråret i Syditaliens sol. Selv efter en lang varm sommer er Calabrien frodig og grøn (der regner lidt mere her end i f.eks. Sydspanien, der ofte forekommer afsveden på denne årstid). Badevandet er skønt.
De fleste turister er rejst tilbage i begyndelsen af september og man kan ofte nyde strandlivet til langt ind i oktober. (Swimmingpoolen er åben til midten af september). Vi synes derfor at flere skal have mulighed for at benytte vores ferielejlighed bl.a. i efterårsmånederne og har besluttet at leje den ud i længere perioder ad gangen til reduceret pris. Lejligheden kan derfor i forår (27/3-24/6) og efterår (8/8-30/10) lejes for 2 uger for kun 7200 kr. Hertil kommer vask og forbrug af el mm.
Calabrien er en meget naturskøn region i Italien. Der er rigtig mange historiske seværdigheder, og man vil ikke komme til at kede sig.
Sicilien kan nås ved køretur på godt et par timer – vulkanøen Stromboli ligeledes.
Bjergbyer ligger spredt inde i landet, gedehyrderne vandrer stadig med deres flokke af får og geder, køerne går med bjælde om halsen. Den naturskønne nationalpark Sila byder også på mange naturoplevelser og muligheder for vandreture.
Vi har været i Calabrien på alle tider af året, og har nydt det hver gang.
Befolkningen er yderst gæstfri og imødekommende, og hvis du selv ønsker at sludre vil de være parate, så snart du viser, at du gerne vil have en snak. I Syditalien findes Europas største, mest kendte og mest aktive vulkaner.
Etna er Europas største aktive vulkan og ligger kun ca 160km fra lejligheden (der sejles fra Reggio Calabria til Messina). Etna ligger på Sicilien og er imponerende 3,3 km høj.
Stromboli er den mest aktive vulkan i Europa og ligger på en lille ø udfor Calabrien. Man må kun bestige Stromboli sammen med en lokal guide.
rejsebeskrivelse.Du kan se også læse mere på information og sejlplan samt fra Tropea/Vibo Marina (ca. 60km fra lejligheden).Vesuv er især berømt for det voldsomme udbrud der dækkede Pompei. Både Vesuv (der senest var i udbrud i 1944) samt Pompei (ca 390 km fra lejligheden) er absolut et besøg værd.
Vi har en italiensk engelsktalende hjælper “Catarina”, som bor i nærmeste by Soverato – hun vil stå parat til at yde praktisk hjælp og give gode råd, hvis der bliver brug for det. Hun skal så til gengæld have lidt gode drikkepenge.
Hun kan også arrangere rengøring hvis det ønskes – mod betaling, ca. 250 kr., ligesom der kan aftales vask af linned mv., også mod betaling.
Endelig vil der være mulighed for at få italiensk undervisning på stedet – også af Catarina.
Hun er universitetsuddannet og underviser i engelsk. Denne mulighed må aftales individuelt med Catarina, også prisen for det – den kender vi ikke endnu, men kan undersøge det hvis man ønsker at gøre brug af muligheden.
Man kan vælge at køre dertil i egen bil, vi vil så anbefale 2 overnatninger på turen derned.
Alternativt kan der flyves til Rom, Lametzia eller Napoli og lejes bil videre. Billeje er fra 1600 kr. pr. uge.
Retur fly fra København til Napoli fra ca. 1200 kr.
Læs meget mere om det alt sammen på de øvrige hjemmesider – her er nøje beskrevet turforslag, seværdigheder, omgivelser, praktiske oplysninger, fotos og meget mere.

Velkommen til Calabrien!

Secured By miniOrange