Lejligheden

Casa del Mare

Lejligheden er beliggende længst mod syd i Italien. Adressen er:
     Via Santa Maria del Mare – GA26
     88069 Staletti
     Calabria, Italy
Vis på kort (Koordinat: 38.75479,16.56517)

Smukke Calabrien: Skøn lys feriebolig bestående af stue med åbent køkken samt 2 værelser, i alt 6 sovepladser, 2 meget store ugenerte terrasser med panoramudsigt til hav, bjerge og solopgang udover Det Ioniske Hav.
Slap af ved stranden, besøg de gamle byer eller kør en tur i de betagende landskaber i Calabrien.

Er du til snorkling er dette også bare stedet en af vores gæster skriver “… og hvor ER det flot at snorkle i vandet langs klipperne – som at svømme i et akvarium!! – Ekstremt klart vand og enestående sigtbarhed under vand…”.

Beliggende i ferieområdet Santa Maria del Mare – beliggende imellem byerne Catanzaro og Soverato. Ferieområdet ligger på et bjerg højt hævet over vandet. Jernbanen – der kører langs det Ioniske have – kører i en tunnel igennem bjerget og kan slet ikke høres fra lejligheden.
Generelt må man sige at der er meget roligt og stille i området næsten hele året (bortset fra sommerferiemånederne juli og august hvor italierne kommer for at holde ferie).
Ferieområdet “Santa Maria del Mare” er en ældre bebyggelse der naturligvis er helt udbygget med en flot og frodig vegetation. Der er mindre end 3 minutters gang til swimmingpool som frit kan benyttes (åben fra 15. juni til 15. september – som udgangspunkt skal man have badehætte på der kan købes i baren for 3 euro. Det er dog ikke altid det bliver håndhævet!) samt til stor udendørs restaurant med panoramaudsigt.
Der er udemøbler, solstol, grill, udendørs bruser og markiser på begge terrasser.
Indenfor er der diverse køkkenudstyr, aircondition og varme i alle rum, ghettoblaster, TV samt DVD. Der er endvidere 6 stk. sengelinned, 12 håndklæder samt 4 viskestykker. Medbring selv badehåndklæder.
I juli og august måned kører der bus fra bebyggelsen til sandstrand.
Afstand til sandstrand i bil ca. 4 kilometer (afstand til havet i luftlinien ca. 200m).
Vi kan varmt anbefale at gå til stranden ad den gamle landevej(starter ved diskoteket)- vores lejere kalder turen for deres “Camineo”. Der er præcis 3 km fra lejlighed til man står i vandkanten. Det er en hyggelig tur hvor vejen snor sig langs skrænten med udsigt til havet hele tiden. Ved stranden kan man også spise en let frokost. Fin salat til 3 euro og en fin kyllinge sandwich 🙂
Husk den gode kaffe alle steder. Et godt is/kaffested er på strandpromenaden, mener det hedder miramare. Isen er god næsten alle steder:-) Ved swimmingpoolen på santa Maria er der også meget hyggeligt at sætte sig om aftenen og få en kaffe/is som købes i baren.
Til børnefamilier er der på strandpromenaden diverse hoppepuder, trampoliner – en slags minitivoli

Husinformation:
Ferielejlighed – 58m²
Beliggende i ældre roligt ferieanlæg med pool
6 personer
2 P-pladser til lejligheden

Udstyr
Fjernsyn
Køkken: varmt og koldt vand
Køleskab
Aircondition incl varme i alle rum
Havemøbler og grill

Afstand / Udsigt
Swimmingpool 200m
Vanskelig tilgængelig klippekyst 300 m
Sandstrand (i bil ca. 10 minutter 5-6 km, til fods 3km)
Indkøbsmulighed 7 km
Restaurant 200 m

Panoramaudsigt over det Ioniske hav

Nærmeste større byer:
Soverato 10 km
Catanzaro 11 km

Rum
Soveværelse:
2 sovepladser (Dobbeltseng)
Soveværelse 2:
2 sovepladser (Enkeltsenge)
Opholdsstue/køkken
2 sovepladser (Dobbeltseng)
Badeværelse:
WC, bruser
2 store terasser

Grundtegning:

Se foto’s fra lejligheden

Secured By miniOrange